“Техно Вижън” ЕООД или както повечето клиенти ни наричат “Техноцентър”.

 Фирмата предоставя на своите клиенти висококачественни ИТ услуги и продукти 

основна информация

Фирмата е регистрирана през 2006 г., но реално извършва дейността си в далечната 1997 г. когато нейният основател инж. Тошко Добринов започва развитието и надграждането ѝ. За всички тези години усърден и честен труд той многократно се е доказал в работата си.

Основната сфера на дейност на фирма „Техно Вижън“ ЕООД е извършването на продажба и сервиз на компютърни конфигурации и лаптопи, продажба на софтуер, продажба на компютърни компоненти и периферия, продажба на принтери, мултифункционални устройства и консумативи за тях.

Фирмата разполага с високо оборудван сервиз подходящ за ремонтиране на лаптопи, настолни компютри, принтери и професионално рециклиране на тонер касети.

най-добри продукти

Ние предлагаме доказани, качествени и стабилни марки, тъй като държим да предложим на своите клиенти най-добрите продукти.

кратко спазени срокове

Сроковете за отстраняване на повредите са до няколко работни дни в зависимост от тяхната сложност и наличието на необходимите резервни части. Стремежът е максимално да се отговори на потребностите на клиентите.

Нашата Мисия

Мисията ни е да помагаме в избора на най-подходящият за Вас продукт или услуга, като се стремим да осигурим коректно и качествено обслужване.